• 044 269 2420
 

Koulutus- ja luentotilaisuuksia 2018-2019

Yksityistielain koulutusta Nurmijärvellä

Yksityistielain koulutusta Nurmijärvellä

Syksyllä 2018 aloitetut koulutustilaisuudet uudesta yksityistielaista ovat olleet hyvin suosittuja ja jatkammekin tällä teemalla myös koko vuoden 2019.

Koulutusta järjestetään joko iltatilaisuuksina tai koko päivän kestävinä, asiakkaan tarpeen mukaan. Keväälle 2019 on varattavissa vielä muutamia päiviä.

 


 

Pohjois-Iin metsätien perusparantaminen Kemera hankkeena

Puuston poistoa Pohjois-Iin metsätiellä

Pohjois-Iin metsätiehanke poikkeaa tavanomaisista metsäteiden Kemera kohteista siinä että tiekunta ohjaa aktiivisesti hankkeen toteutusta sekä valvoo päätoimijan työtä. Hankkeen päätoteuttajana on Metsätoimisto Kuukkeli Oy yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa. Yt isännöinti Oy:n päävastuualueena on projektin hallinto. Kilpailutus ja urakkasopimusasiat ovat taasen Jorma Kanasen vastuualuetta.

Parannettavan metsätien pituus on reilut 50 km ja kokonaiskustannusarvio n. 1 milj. euroa

Linkki hankkeen sivuille

 


 

Sillan rakentaminen Itäojan yli Utajärven Särkijärvellä

Vanha Itäojan ylittävä silta on 60-luvulla rakennettu paaluperusteinen palkkisilta

Särkijärven Etelärannantien tiekunta päätti keväällä 2018 käynnistää hankkeen Itäojan ylittävän sillan uusimiseksi. Kilpailutuksen perusteella tutkimustyön ja alustavan siltasuunnittelun sai tehtäväksi  Pohjatutkimus- ja mittauspalvelu Oy.

Siltapaikalla suoritettiin maaperätutkimukset kesällä 2018 ja alustavat siltasuunnitelmat olivat käytettävissä syksyllä. Tiekunta valitsi kokouksessaan siltapaikalle rakennettavaksi putkisillan. Sillan rakennesuunnittelijaksi valittiin kilpailutuksen perusteella Ramboll Oy. Suunnitelma valmistuu keväällä 2019. Hankkeelle on haettu valtion avustusta.

© 2024 Yt isännöinti Oy Sivujen toteutus: Delanet